Elmontör apparatskåp till BEMA Elautomatik AB

Bema Elautomatik AB (BEMA), som grundades 1991, är verksam inom elautomatik – huvudsakligen projektering, konstruktion, byggnation och idrifttagning av PLC- och HMI-system speciellt för industrikylanläggningar, VA- och processautomation. Vi har legotillverkning av apparatskåp och kraftfördelningar samt erbjuder service, felsökning och reparation och ombyggnader av befintliga styr- och kraft-anläggningar.  För ytterligare information om BEMA besök www.bema-elautomatik.se.

Arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka vår serviceavdelning där verkstaden ingår med elmontörer. Vi söker dig som är erfaren industrielektriker och apparatskåpsbyggare. Du vet att arbetet innebär mycket praktiska och självständiga arbeten som kräver att du är noggrann och kan fatta egna beslut. Arbetet som elmontör innebär montage av elektrisk utrustning, mekanisk montering och dra och koppla ledningar/skenor för mA till kA enligt kretsschema, apparatlista och layoutritning. Du kommer i huvudsak arbeta på verkstaden på Hildedalsgatan i Göteborg men uppdrag så som ombyggnationer, felsökning och reparationer hos kunder i hela Sverige förekommer, varför du får räkna med att resor i tjänsten kommer att krävas. Tjänsten är på heltid.

Profil

Som person är du öppen, samarbetsvillig och har lätt för att jobba med andra, men du gillar också att arbeta självständigt och målinriktat när jobbet så kräver. Du tar ansvar för din uppgift i teamet och stöttar kamraterna så att ni gemensamt kan slutföra uppdragen med kundens bästa i fokus. Du lyssnar och kommunicerar med en vilja och förmåga att förstå uppdragen eller problem och lösa dessa självständigt eller inom teamet på ett konstruktivt sätt. Som person tar du initiativ, tycker om ordning och reda samt tar ansvar för att ditt arbete är rätt utförd och kontrollerad innan leverans.

Kompetens

Vi söker dig med erfarenhet och gymnasieutbildning med inriktning mot el/automation, styr/regler eller liknande. Svenska språket behärskar du till fullo i förståelse, tal och skrift. Läsa och förstå engelska behärskar du också. Kunskap, rätt attityd och beteende för lagar, föreskrifter och elsäkerhet är ett måste. Körkort B är ett krav och vi ser gärna att du har truckkort.

Välkommen med din ansökan!

För mer info om tjänsten kontakta VD Pekka Relander, tel. 0702-40 09 39. Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 28 februari 2020. Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev märkt “BEMA Elmontör”, till info@bema-elautomatik.se