Projektering

Vi åtar projekteringsuppdrag över hela Skandinavien med projektledare med lång branschvana och bred kompetens. Då vi erbjuder helhetslösningar är vi gärna med från början på idéstadiet. Vårt främsta mål är att projekten skall löpa på smidigt, både för vår beställare, leverantörer och samarbetspartners för att hålla tidsplaner, budget och hög kvalitet.

Tillverkning av apparatskåp

Vi utför legotillverkningar av apparatskåp i företagets egna välutrustade och moderna verkstad. Bema använder bara kända kvalitetsmärken för våra skåp.

Paket för CO2 kyl- & frys-anläggningar

BEMA kan bygga och tillhandahålla kompletta systempaket för CO2 kyl- och frys-anläggningar. Paketen innehåller apparatskåp med kraft och regulatorer. Regulatorer från Carel eller Danfoss väljer kund.  Paketen inkluderar också yttre komponenter så som expansionsventiler, givare, CO2 gasdetektorer inkl skyltar och påkörningsskydd och larmdon.

Konstruktion & Programmering

Våra märken för programmering är Mitsubishi, Siemens, Saia och Beijer Electronics. Vi utför även projekt med andra styrsystem när det behövs.

Inom konstruktion använder vi oss av Elprocad ic Pro.

Drifttagning

Bema driftar projekt över hela Skandinavien.

Ombyggnad, uppgradering och modernisering

Kontinuerliga uppgraderingar och moderniseringar ökar styr- och kraftsystems prestanda och funktionalitet. Andra fördelar med en modernisering är att tillgänglighet på support och reservdelar säkras, vilket resulterar i en fortsatt trygg och tillförlitlig drift.

BEMA erbjuder tjänster inom uppgradering och modernisering för att säkerställa att ditt styr- eller kraftsystem har bästa möjliga prestanda. Vi åtar oss att utföra kompletta ombyggnationer med korta och garanterade stopptider.

Gaslarmssystem

Bema Elautomatik AB konstruerar, programmerar och bygger gaslarmssystem. Samtliga gaslarmssystem är utrustade med ett välkänt PLC fabrikat vilket gör dessa flexibla för framtida utbyggnader. Till våra gaslarmssystem använder vi oss av Samon ABs gasdetektorer..